Toekomstige projecten van BB Vastgoedbeheer BB Vastgoedbeheer

BBvastgoedbeheer

Herontwikkeling voormalig woonwinkel Werkema's

Op deze prachtige locatie zijn 18 kwalitatieve studio’s, appartementen en een winkelruimten gerealiseerd.

Het betreft de oude locatie van woonwinkel Werkema die decennialang een begrip was in Deventer. 

Dit pand hebben wij getransformeerd tot een prachtige commerciële ruimte met een flink aantal woningen. De plannen zijn om de kwaliteit en de uitstraling van het huidige gebouw te verbeteren. Het pand heeft een opwaardering naar de 21ste eeuw in isolatie, installatie en architectuur. De gezellige sfeer in en rondom de bekende ingang van Deventer willen wij nog mooier maken.

Dit is inmiddels opgeleverd.

BBvastgoedbeheer

Transformatie uitvaartcentrum in Sappemeer

In het voormalige pand van Uitvaartcentrum Monuta in Sappemeer worden 14 hoogwaardige twee- en drie kamer appartementen gerealiseerd.

Elk appartement gaat beschikken over een ruime berging in de kelder en/of garagebox op het perceel. Ook is er voor elke woning een privé parkeerplaats. De oppervlakte van de woningen zijn tussen de 38 en 66m2.

Alle basisvoorzieningen zijn binnen handbereik. Het winkelcentrum en de plaatselijke basisschool zijn op fietsafstand van de woning gelegen. Centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen en een treinstation nabij. De omgeving is veelzijdig met enerzijds bossen en anderzijds landerijen. In de directe nabijheid zijn een aantal natuurgebieden gelegen Hier zijn verschillende wandel- en fietsroutes te vinden.

De verwachte oplever periode is Q3 2022

BBvastgoedbeheer

Grondige 'upgrade' historische oude kerk

In deze voormalige historische kerk in Deventer worden 22 kwalitatieve en duurzame 3/4 kamer appartementen gerealiseerd.

Er komt een prachtig nieuw project aan in de historische stad Deventer. Het is op dit moment een oude kerk uit 1932 en is toe aan de nodige liefde en die willen wij graag bieden. Op deze manier krijgt de kerk een nieuwe bestemming. We willen graag dat de historie achter deze kerk zichtbaar blijft en gaan dan ook van buiten niet veel veranderen. Van binnen gaan we het wel een nieuwe impuls geven.

De woningen zullen gaan variëren tussen de 60 en 110 m2 en beschikken over 1 à 2 slaapkamers. We gaan de kerk een uitstraling geven wie het verdient. De kerk is gelegen in één van de belangrijke aanloop-winkelstraten naar het kernwinkelgebied van Deventer en is goed bereikbaar met het eigen vervoer en ligt tevens op relatief korte loopafstand van het station. 

De verwachte oplever periode is Q2 2023

BBvastgoedbeheer

Zelfstandige appartementen in hartje centrum Enschede

In het voormalige pand van het Lampenpaleis worden 21 hoogwaardige twee/driekamer appartementen en een commerciële plint met 2 winkel/horeca ruimten gerealiseerd. 

Dit mooie pand gaan wij transformeren tot prachtige commerciële ruimten en woningen. Het pand krijgt een opwaardering naar de 21ste eeuw in isolatie, installatie en architectuur. 

Het object is gelegen in het voetgangersgebied en is zowel met openbaar vervoer als met eigen vervoer goed te bereiken. Het trein- en  busstation ligt op circa 5 minuten loopafstand van het object. Ook zijn supermarkten, restaurants e.d. op een steenworp afstand.

Wij zullen starten met het opleveren van deze woningen rond Q4 2022.

BBvastgoedbeheer

Indrukwekkende studio's en appartementen boven The Game Box

Op de verdiepingen boven de The Game Box worden 15 studio’s/appartementen gerealiseerd op een indrukwekkende manier.  Dit is aan de hoofdstraat in Apeldoorn.

Dit object heeft alle voorzieningen van het centrum in de directe omgeving. Nabij het complex bevindt zich CODA (cultuur onder dak) met de grote bibliotheek, het museum, een brasserie en het gemeentearchief. Het centrum van Apeldoorn met haar gevarieerde winkelaanbod, bioscoop Tivoli, schouwburg Orpheus, diverse restaurants en overige uitgaansgelegenheden bevinden zich op loopafstand. 

De verwachte oplever periode is Q4 2022BBvastgoedbeheer

Huidige Croissanterie pand is nu omgetoverd tot 2 maisonnette woningen

In de voormalige opslagruimte van de Croissanterie (Deventer) zijn 2 maisonnette woningen gerealiseerd met een ruimte slaapkamer op de tweede verdieping. Ook zijn de horeca gelegenheid gerenoveerd en verhuurd.

Het object ligt aan het begin van de Broederenstraat en dus op korte (zicht)afstand van de Lange Bisschopstraat en is naast de landelijke ketens als Livera, ANWB, Douglas, Siebel, Eye Wish en Dirk van de Broek ook omgeven door vele leuke boetiekjes en andere speciaalzaken. 

Dit is nu opgeleverd.

BBvastgoedbeheer

Prachtig monument krijgt nieuwe appartementen

Op de verdiepingen van dit prachtige monument worden 4 appartementen gerealiseerd.

De Korte Bisschopstraat is de A1 winkelstraat en vormt samen met de Lange Bisschopstraat het kernwinkelgebied van Deventer. Men treft hier onder andere winkelketens zoals Costes, Open 32, The Sting, H&M, Jack & Jones, C&A en Only.

Het trein- en het busstation ligt op circa 5 minuten loopafstand van het object. Ook zijn supermarkten, restaurants e.d. op een steenworp afstand.

De verwachte oplever periode is Q1 2022BBvastgoedbeheer

Leegstaande verdiepingen krijgen prachtige appartementen in Deventer

Er worden 14 appartementen gerealiseerd in de jarenlang leegstaande verdiepingen van dit prachtige pand in de winkelstraat van Deventer aan de Korte Bisschopstraat.

De Korte Bisschopstraat is de A1 winkelstraat en vormt samen met de Lange Bisschopstraat het winkelgebied van Deventer. Men treft hier winkelketens zoals Costes, Open 32, The Sting, H&M, Jack & Jones, C&A en Only.

Het trein- en busstation ligt op circa 5 minuten loopafstand van het object. Ook zijn supermarkten, restaurants e.d. op een steenworp afstand. 

De verwachte oplever periode is Q2 2022

BBvastgoedbeheer

Oud kantoorpand krijgt luxe koopappartementen

In dit voormalig kantoorpand worden 6 prachtige koopappartementen gerealiseerd. De oppervlakte van de appartementen zijn circa 40m2.

De buurt wordt gekenmerkt door een veelvoud aan grachtjes, een grote diversiteit aan architectuur en veel groen. Een groot gedeelte van de wijk was onderdeel van de bouwexpositie ‘Gewild Wonen’, de grootste bouwexpo tot nu toe op locatie in Almere. U woont heerlijk rustig in het buitengebied en toch dicht bij de stad. In de nabije omgeving diverse supermarkten, treinstation Almere Buiten, busstation, ruim aanbod scholen waaronder de basis en voortgezet onderwijs, een keur aan sportfaciliteiten en natuurlijk de Oostvaarderplassen voor de nodige ontspanning.

Uitmuntende verbindingen met de auto, de uitvalswegen A 6 en A 27 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Voor u en uw gezin staat genieten aldus bovenaan. Wat een weelde.

De verwachte oplever periode is Q1 2022

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers